Boosheid

Als er oneerlijke dingen gebeuren waar jij het niet mee eens bent of als er vervelende dingen tegen je gezegd worden, voel je onrecht en word je boos. Maaike noemt dat ` Te goed voor je zelf op kunnen komen `en dan ontplof je. Vaak vind je het helemaal niet fijn dat het gebeurt en heb je er achteraf spijt van. Iedereen wordt wel eens boos, maar als het zo vaak gebeurt dat jij of anderen er last van hebben, dan kan Maaike je erbij helpen.

Gelukkig hoeft je boosheid en misschien ook wel je verdriet, niet lang te duren, want Bij Maaike kun je leren hoe je op een fijne manier met anderen de dag door brengt. Want wat is er nu leuker om met plezier naar school te gaan, te spelen en te lachen met anderen?

Waarvoor en waarom je deze gevoelens hebt, is helemaal niet belangrijk. Daar komen we samen wel achter. Wij gaan het samen onderzoeken en jouw gedachten uit de knoop halen. Eigenlijk word jij jouw eigen ‘gevoelsspecialist’. Je leert wat er precies met je gebeurt en wat je kunt doen om om met je boosheid om te gaan. Je zult jezelf nog eens versteld doen staan hoe je daarna met onrecht om kunt gaan.