Van 2017 naar 2018

Allereerst voor iedereen nog de beste wensen voor 2018!

2017 was voor mij een bijzonder jaar, in augustus werd onze lieve Marlou geboren! De maanden daarvoor stonden in het teken van rustiger aan doen door de zwangerschap, gelukkig heb ik hier van ouders en scholen veel begrip voor gekregen. Dank daarvoor!

Inmiddels bestaat Bij Maaike alweer 2 jaar en weten ouders en scholen mij steeds beter te vinden. Via, via horen ouders van mij en zijn ze benieuwd wat ik voor ze kan beteken. Zo mooi en fijn; tevreden ouders&kinderen! Ook al een langere tijd een mooie samenwerking met Westerweelde Pedagogische Centrum waardoor er voor ouders en kinderen die Bij Maaike komen veel mogelijk is, qua vergoedingen, begeleiding en consultatie van een GZ psycholoog.

In november ben ik weer begonnen met werken en mocht ik op de woensdagmiddag gebruik maken van de ruimte van Muscle Move fysiotherapie. Hier heb ik met veel plezier ouders en kinderen ontvangen.
Vanaf januari beschik ik op alle dagen over een werk ruimte in Corpus den Hoorn aan de Semmelweisstraat 182, vlakbij het Martini Ziekenhuis. Deze locatie is in het buurthuis de Semmelstee in de ruimte van Happy families kindercoaching. Blij met deze mooie ruimte die mij meer mogelijkheden biedt dan de ruimte waar ik hiervoor gebruik van maakte.

Maar dat is niet alles…
Eind januari verhuizen wij naar Winsum, het dorp waar ik vanaf mijn 11e gewoond heb. Ook hier ga ik ouders en kinderen begeleiden, vanaf februari beschik ik elke woensdagmiddag over een ruimte in het Jacobijnenhuis (Hoek Hoofdstraat W 27/Havenstraat 2 Winsum.) Dus woon je in Winsum? Of in 1 van de omliggende dorpen? En? Ben je benieuwd of Bij Maaike iets voor jou kan betekenen? Bel of mail gerust.