Ervaringen

Ervaringen

Moeder

Nu een paar weken na de begeleiding van Maaike, gaat het nog steeds zo goed met haar! Ze is vrolijker en minder onzeker. Ik heb een ander kind.

Docent

Ik vond het heel goed werken dat je op school kwam, zo hadden we direct overleg. Ik denk dat mijn leerling  ook mede door de samenwerking en de korte lijntjes zo vooruit is gegaan.  Top!  

Moeder van Hester

Maaike is een heel plezierig en open persoon. De klik tussen Hester en haar was er meteen. Ik had geen hoge verwachtingen voorafgaand, maar wel het idee dat als er een bepaald probleem met Hester haar rekenen was dat Maaike dat zou ontdekken. Al gauw bleek dat Hester met een beetje meer aandacht over haar onzekerheid en aversie tegen rekenen (omdat het vaak niet lukte) heen was en het rekenen (zeker bij Maaike) echt leuk begon te vinden.

Moeder, 41

Maaike is iemand die kijkt naar het kind en niet naar de lesstof.  

Kim, 9 jaar

Maaike heeft mij veel geleerd. Het is nu allemaal een stuk makkelijker.

Moeder, 41

Maaike Overeem heb ik leren kennen als de orthopedagoog voor mijn dochter Step. Gedurende anderhalf jaar heeft zij haar uitstekend begeleid in het leren omgaan met haar dyslexie. Toen Maaike vroeg of wij mee wilden doen aan ReAttach heb ik geen moment  geaarzeld, puur afgaan op haar persoonlijkheid en integriteit. Het programma / / techniek / methodiek vond ik zeer interessant en ik wilde het
zelf ook ervaren. Het hele gezin heeft deelgenomen aan het programma, ieder met  afzonderlijke sessies en hun eigen problematiek. Van een ieder kan ik zeggen dat er significante verschillen waren na afloop.....en dit keer is dat geen loos reclamepraatje maar echt waar. Wat zo fijn is voor kinderen dat ze niet veel hoeven te zeggen, ze mogen zitten, handjes neerleggen en Maaike neemt ze in gedachten mee op reis. En met die gedachten gaan ze ruimte maken voor wat je nodig hebt/ wat je ruimte kan geven etc. Mooi programma, aanrader!!!

Jongen 9 jaar

Ik heb wat van jou geleerd Maaike. Ik was vorige week weer bang dat ik mijn schoolwerk niet af zou krijgen, maar het lukte mij om niet bang te zijn, niet te gaan huilen en toen moest ik aan jou denken, want jij hebt mij dit geleerd!

Hester 11 jaar

Ik vond de breuken/reken begeleiding erg gezellig en handig en ik heb veel geleerd. Maaike is geslaagd als lerares :-)

Nadiene, 10 jaar

Maaike is iemand die: Heel goed naar je luistert.Je kan het overal over hebben. Ze is lief. Als je iets vertelt gaat ze niet gapen, dus ze luistert echt naar je. Ze is goed in wat ze doet en blijft kalm.

Moeder van 10 jarige zoon

Maaike heeft geholpen bij de dyslexie van onze zoon en ze heeft zijn zelfvertrouwen vergroot. Onze zoon is erg goed geholpen!

Moeder over Tafels Stampen

Onze dochter vond het erg leuk. Ze vond het eerst wat spannend, wat al gauw wegviel en wilde de 2e keer erg graag heen. Apetrots op haar diploma! Het was een leuke speelse manier van leren met respect voor de kinderen en wat ze nog moeilijk vinden. Sfeer gezellig en fijne voorwaarden om goed te kunnen leren. Bedankt!

Ouders Nadiene

We hebben Maaike mogen leren kennen als een vrouw met een warme persoonlijkheid. We hebben veel aan haar gehad. We vinden deze woorden bij haar passen. Spontaan, oprecht, vrolijk, eerlijk, enthousiast, flexibel, lief en zorgzaam. Kortom een vrouw die haar werk vol liefde en met passie doet!

Moeder, 35

Onze zoon gaat erg vooruit en dat komt door Maaike. Haar manier van werken, haar enthousiasme en haar geduld hebben een goed effect op hem. Vanaf het begin had onze zoon een klik met Maaike. Het huiswerk wat hij moest maken heeft nooit tot problemen geleid, het gaf structuur. 

Contact

Maaike Overeem MSc. Orthopedagoog
06 57 84 76 78
info@begeleidingbijmaaike.nl
KvK-nummer 65067851

Lid van