Spelling

Lezen  &  Spelling

Vind je lezen/spelling oersaai of gewoon moeilijk, kost het je veel tijd en moeite om woorden op papier te zetten? Dan snap ik wel, dat je liever andere dingen doet! Toch is het wel heel handig om makkelijker te kunnen lezen en schrijven. Bijna elke dag heb je het wel nodig. Later als je als volwassene aan het werk gaat, maar ook nu. Stel je voor dat je in plaats van roomboter, braadboter op je boterham doet; dat is zeker niet lekker! Het is toch wel makkelijk te kunnen lezen wat er op een verpakking staat. 

Als je voor de eerste keer Bij Maaike komt, mag je een test doen. Op deze test krijg je geen cijfer, maar het vertelt Maaike waarmee ze jou kan helpen. Dan volgt er een plan, zodat jij  en je ouders/verzorgers weten wat we gaan doen en waarom.

We maken de bijeenkomsten zo leuk mogelijk. Natuurlijk is het wel hard werken om allerlei nieuwe dingen te leren, maar daarna is het op school wel leuker en makkelijker. Je krijgt soms ook opdrachten en oefeningen voor thuis mee.

Nadat we het plan hebben doorlopen, mag je dezelfde test nog eens doen. We kijken dan wat je allemaal hebt geleerd tijdens de training Bij Maaike. Jouw meester of juf wordt ook op de hoogte gehouden van waar mee we aan het werk gaan en wat je allemaal hebt geleerd. Een begeleidingstraject als hierboven beschreven, duurt gemiddeld tien sessies.

Dyslexie onderzoek & Dyslexie behandeling

Bij Maaike werkt samen met praktijk Westerweelde hierdoor is vergoede dyslexie behandeling en dyslexie onderzoek mogelijk. Bel of mail voor meer informatie hierover.

Je mag Bij Maaike komen, maar Maaike kan jou ook opzoeken thuis of op school.

Mail of bel gerust voor meer informatie met Maaike

Contact met Maaike

Heeft u nog vragen? Wilt u meer informatie? of een gratis kennismakingsgesprek? Vul dan het formulier in en Begeleiding Bij Maaike neemt binnen 24 uur contact op met u.

Bedankt, uw aanvraag is verzonden. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Met vriendelijke groet,

Bij Maaike

Helaas, er is iets mis gegaan. Probeer het a.u.b. nogmaals. Onze excuses voor het ongemak.

Contact

Maaike Overeem MSc. Orthopedagoog
06 57 84 76 78
info@begeleidingbijmaaike.nl
KvK-nummer 65067851

Lid van