Ga je mee op reis?

Ik hou enorm van reizen en ben al op veel mooie en bijzondere plekken geweest. Zo gaande weg ben ik er achter gekomen dat reizen en kinderen begeleiden eigenlijk hetzelfde zijn en daarom vind ik beide ook zo leuk om te doen.

Wanneer je op reis wil bedenk je eerst waar ga ik heen? Je gaat je in de bestemming verdiepen en maakt een lijstje van de dingen die je echt graag wil zien en doen. Vervolgens ga je kijken wat heb ik hiervoor nodig, wat moet ik allemaal meenemen? En? Wat heb ik al in huis? Je maakt plannen, bereid je voor en uiteindelijk ga je op reis of vakantie.

Bij het begeleiden van kinderen die een probleem hebben is het eigenlijk hetzelfde. We gaan samen kijken wat wil jij leren? Wat is het doel? De reisbestemming! Vervolgens gaan we kijken wat hebben wij hiervoor nodig? En? Wat heb ik al in huis? Wat kan ik al? Wat gaat er al goed? Hoe gaan we het aanpakken? We maken een plan en uiteindelijk werken we aan het probleem en leren we nieuwe vaardigheden.

Wat is de reisbestemming van jouw kind? Ga jij samen met Begeleiding Bij Maaike op reis? Ik neem je graag mee en ik beloof je dat het een leerzame en plezierige reis gaat worden!