Bedankt!

Bedankt - januari 2017

Een jaar geleden schreef ik mijn bedrijf Orthopedagogische Begeleiding Bij Maaike in bij de kamer van koophandel. Na een geweldige reis van 4 maanden door Thailand, Australië en Nieuw-Zeeland was het tijd voor het opstarten van mijn eigen praktijk. Ik ben gestart vanuit de startersregeling van het UWV, maar ik was niet van plan om afhankelijk te blijven van het UWV. Naast het opstarten van Begeleiding Bij Maaike ging ik enthousiast opzoek naar een baan voor ernaast. Na een zoektocht van 2 maanden, vele brieven en een paar gesprekken verder vond ik een nieuwe uitdaging binnen het CJG in Emmen als school maatschappelijk werker en later ook als preventief jeugdwerker.

Wat heb ik een geweldig jaar achter de rug. De eerste kinderen en ouders wisten hun weg naar Bij Maaike te vinden. Wat was ik zenuwachtig de eerste paar keer, ik had immers al 9 maanden geen kinderen meer begeleid, maar dat was nergens voor nodig, het ging vanzelf en dat is en blijft mijn kracht het contact maken met kinderen. Ik geniet van de puur- en eerlijkheid  van kinderen, hun ontwikkeling fascineert mij en hun geluksmomenten zorgen bij mij voor een glimlach op mijn gezicht. Kinderen komen met plezier naar Bij Maaike, leren veel en hebben het gezellig. Elke keer als ik een traject afsluit ben ik trots op wat ik met de kinderen bereikt heb! En hoor ik elke keer weer dat ze het zo leuk vinden Bij Maaike. Dat doet mij goed.
Naast dat steeds meer ouders en kinderen Bij Maaike weten te vinden heb ik mij ook aangesloten bij Samen Sterk Zorg. Samen Sterk Zorg heeft een geweldige groei door gemaakt het afgelopen jaar en ik hoop dat dit ook volgend jaar weer verder groeit net als Bij Maaike.
Daarnaast ging ik een samenwerking aan met Westerweelde Pedagogische Centrum waarbij ik dyslexie onderzoek doe en dyslexie behandelingen geef op een “andere manier”. Hier lees je meer over in mijn vorige blog http://www.begeleidingbijmaaike.nl/blog/dyslexie.html
Ook mijn werk binnen het CJG in Emmen is geweldig, ik heb de leukste en gezelligste collega’s en de afwisseling tussen Bij Maaike en werken in loondienst is ontzettend leuk. Ik heb hier veel geleerd en mag gelukkig nog een jaar blijven 

Ik had een jaar geleden toen ik mij in schreef bij de KVK alleen maar kunnen dromen van zo’n mooi jaar. Ik wil iedereen die mij het afgelopen jaar op wat voor manier dan ook geholpen heeft ontzettend bedanken! Familie, vrienden, collega’s, scholen, al was het maar die ene like op facebook door jou zagen andere mensen Bij Maaike op hun tijdlijn voorbij komen of hoorde men via via over Bij Maaike. Bedankt! Bedankt voor het vertrouwen in Bij Maaike, op naar een volgend succesvol en mooi jaar. Waarbij ik samen met ouders en kinderen hun knoop kan ontwarren.
Bij Maaike Ontwar je jouw knopen!