Werkwijze

Bij Maaike is geen enkel traject standaard, omdat iedereen uniek is. Wel is het belangrijk dat we goed geïnformeerd beginnen.
Vooraf aan het eerste gesprek, de intake, ontvangen jullie een formulier. Het formulier is voor de ouders/begeleider. Zo krijgt Maaike een goed beeld van waar ze bij kan helpen en op welke manier.

De wijze waarop is belangrijk, want je moet je fijn voelen tijdens de sessies, want plezier zorgt er voor dat je makkelijker én sneller dingen onder de knie krijgt. Na het eerste gesprek komt Maaike met een voorstel die ze samen met jou en je ouders/begeleiders bespreekt. Als we het er allemaal mee eens zijn, hoe we de zaken aan gaan pakken, gaan we van start.

Zoals je op de site hebt kunnen lezen, kun je bij Maaike voor heel uiteenlopende hulpvragen terecht. Ook zonder doorverwijzing of diagnose ben je van harte welkom. Een traject kan bestaan uit sessies bij Maaike, maar ze kunnen ook thuis of op school plaats vinden. We zoeken samen de meest ideale plek, daar waar we de meeste veiligheid kunnen creëren.    

Bij Maaike kan je meestal snel terecht. Aarzel daarom niet en neem contact op, zodat we samen kunnen kijken  wat we voor jou mogen en kunnen doen. Ik zie je graag!

Contact met Maaike

Heeft u nog vragen? Wilt u meer informatie? of een gratis kennismakingsgesprek? Vul dan het formulier in en Begeleiding Bij Maaike neemt binnen 24 uur contact op met u.

Bedankt, uw aanvraag is verzonden. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Met vriendelijke groet,

Bij Maaike

Helaas, er is iets mis gegaan. Probeer het a.u.b. nogmaals. Onze excuses voor het ongemak.

Contact

Maaike Overeem MSc. Orthopedagoog
06 57 84 76 78
info@begeleidingbijmaaike.nl
KvK-nummer 65067851

Lid van