Opvoedingsondersteuning

Soms blijkt opvoeden een heel pittige klus te zijn en daar kunnen uiteenlopende redenen aan ten grondslag liggen. Dat je als ouders daar dan wat hulp bij kunt gebruiken, komt vaker voor, dan je denkt. Waarom zou je alleen of met z’n tweeën door worstelen als je heel eenvoudig daar ook hulp bij kunt krijgen?

U kunt bij Maaike terecht voor begeleiding bij de opvoeding van basisschoolkinderen, maar ook van kinderen waarvoor de pubertijd een hele uitdaging is.

Bij Maaike kunt u antwoorden op vragen over opvoeding en ontwikkeling verwachten. U ontvangt tips en adviezen om uw kind te begeleiden bij een optimale ontwikkeling en u ontvangt begeleiding in het veranderproces dat wordt ingezet om naar een blijvend gewenste situatie toe te werken.

Bij Maaike bespreken we samen de situatie en daarna stelt Maaike een plan van aanpak op met duidelijke doelstelling. Waaruit het traject bestaat, is afhankelijk van de hulpvraag. Het kan gaan om sessies met kind(eren) en ouder(s) samen of alleen, observaties en begeleiding thuis. De lengte van het traject varieert ook per situatie.

Mail of bel gerust voor meer informatie met Maaike

Contact met Maaike

Heeft u nog vragen? Wilt u meer informatie? of een gratis kennismakingsgesprek? Vul dan het formulier in en Begeleiding Bij Maaike neemt binnen 24 uur contact op met u.

Bedankt, uw aanvraag is verzonden. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Met vriendelijke groet,

Bij Maaike

Helaas, er is iets mis gegaan. Probeer het a.u.b. nogmaals. Onze excuses voor het ongemak.

Contact

Maaike Overeem MSc. Orthopedagoog
06 57 84 76 78
info@begeleidingbijmaaike.nl
KvK-nummer 65067851

Lid van