Mindfulness

Mindfulness

Ooh jee! Ben jij ook zo’n piekeraar? Vind je het ook zo moeilijk om je te ontspannen en veel makkelijker om je druk te maken om dingen die nog gaan komen? Nou, dat kun je veranderen! 

Het is  een moeilijk, Engels woord “Mindfulness”. Als ik moet proberen te vertellen wat het is, dan zou ik zeggen: ‘leren de baas te worden van je gedachten’. Soms is het alsof jouw gedachten een eigen weg gaan, zij bepalen hoe je je voelt en wat je doet. Bij mindfulness gaan we zeker geen moeilijke dingen doen, alles is fijn, leuk en gezellig. De spellen en de oefeningen die we doen zorgen er voor dat jij de baas wordt! Eerst leer je kijken naar wat er in je hoofd en lichaam gebeurt en als je dat kunt, kun jij bepalen wat er mag veranderen.  Je kunt dan voor rust in jezelf zorgen. Je zult zien dat als we veel oefenen, het jou ook lukt als je op school, thuis of waar dan ook bent. Helemaal handig is, dat je het ook bij het inslapen kunt inzetten.

Mail of bel gerust voor meer informatie met Maaike.

Contact met Maaike

Heeft u nog vragen? Wilt u meer informatie? of een gratis kennismakingsgesprek? Vul dan het formulier in en Begeleiding Bij Maaike neemt binnen 24 uur contact op met u.

Bedankt, uw aanvraag is verzonden. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Met vriendelijke groet,

Bij Maaike

Helaas, er is iets mis gegaan. Probeer het a.u.b. nogmaals. Onze excuses voor het ongemak.

Contact

Maaike Overeem MSc. Orthopedagoog
06 57 84 76 78
info@begeleidingbijmaaike.nl
KvK-nummer 65067851

Lid van