Leren omgaan met diagnose

Leren omgaan met jouw diagnose - Psycho educatie

Als je dan na allerlei toetsen en wellicht gesprekken hebt gehoord waarom jij anders leert, reageert of doet, dus als je een "diagnose" hebt gekregen, is daarmee de kous niet af. Want wat begin je nu als je deze ‘sticker’ hebt ontvangen? Je vraagt je misschien ook af waarom jou dit overkomt (en misschien maakt jou dit boos of verdrietig) en hoe de mensen om je heen gaan reageren, nu en in de toekomst. Er komen dus heel wat vragen bij je op, die jij en je ouders  niet zomaar 1,2,3 kunnen beantwoorden. Bij Maaike ben je aan het goede adres om meer helderheid te krijgen, zodat je snapt wat de diagnose precies is en ontdekt dat het je leven zeker niet op z’n kop hoeft te zetten.
                                                                                       
Bij Maaike gaan we samen op zoek naar de antwoorden op jouw vragen. Zo gaan we op zoek naar wat bijvoorbeeld dyslexie, adhd, hoog sensitiviteit of hoogbegaafdheid voor jou betekent, waar je goed in bent en waar je moeite mee hebt. Ook gaan we samen kijken hoe je de mensen om je heen er bij kunt betrekken, zodat ze je beter begrijpen en misschien kun jij ze ook wel wat leren!

In 5 sessies gaan we samen aan de slag. Wat we precies gaan doen, kan ik van te voren niet zeggen, omdat dat vooral afhangt van jouw vragen en jouw interesses. Ik beloof je wel, dat je daarna meer rust hebt en daardoor met meer plezier de dingen weer oppakt!

Mail of bel gerust voor meer informatie met Maaike.

Contact met Maaike

Heeft u nog vragen? Wilt u meer informatie? of een gratis kennismakingsgesprek? Vul dan het formulier in en Begeleiding Bij Maaike neemt binnen 24 uur contact op met u.

Bedankt, uw aanvraag is verzonden. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Met vriendelijke groet,

Bij Maaike

Helaas, er is iets mis gegaan. Probeer het a.u.b. nogmaals. Onze excuses voor het ongemak.

Contact

Maaike Overeem MSc. Orthopedagoog
06 57 84 76 78
info@begeleidingbijmaaike.nl
KvK-nummer 65067851

Lid van