Faalangst

Als je alles nog beter dan best wilt doen, voel je spanning. Ook al weet je dat het helemaal geen zin heeft om je er zo druk om te maken, toch gebeurt het.  Dat gevoel kan heel erg in de weg zitten en vaak kun je daar dan alleen nog maar aan denken. Dat gevoel is moeilijk aan te wijzen en weg te halen en dat maakt het ook zo lastig allemaal, want veel liever ben je vrolijk en hou je je met leuke dingen bezig.

Waarvoor en waarom je dit gevoel hebt, is helemaal niet belangrijk. Daar komen we samen wel achter. Wij gaan het samen onderzoeken en jouw gedachten uit de knoop halen. Eigenlijk word jij jouw eigen ‘gevoelsspecialist’. Je leert wat er precies met je gebeurt en wat je kunt doen om spannende dingen minder spannend te laten worden. Je zult jezelf nog eens versteld doen staan met wat je daarna allemaal durft op en aan te pakken!

Bij Maaike kun je alleen terecht, maar ook met een groep (bijvoorbeeld klas- of schoolgenoten). De training bestaat uit 10 sessies en een bijeenkomst voor de ouders, verzorgers of leerkrachten. Tussen de sessies door mag je thuis aan de slag met enkele kleine opdrachten.   

Je mag Bij Maaike komen, maar Maaike kan jou ook opzoeken thuis of op school.

Mail of bel gerust voor meer informatie met Maaike

Contact met Maaike

Heeft u nog vragen? Wilt u meer informatie? of een gratis kennismakingsgesprek? Vul dan het formulier in en Begeleiding Bij Maaike neemt binnen 24 uur contact op met u.

Bedankt, uw aanvraag is verzonden. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Met vriendelijke groet,

Bij Maaike

Helaas, er is iets mis gegaan. Probeer het a.u.b. nogmaals. Onze excuses voor het ongemak.

Contact

Maaike Overeem MSc. Orthopedagoog
06 57 84 76 78
info@begeleidingbijmaaike.nl
KvK-nummer 65067851

Lid van