Frustratie bij kinderen & ouders

Nieuws

Het is al een tijdje wat rustiger met blogs op de website van  Bij Maaike. Misschien zelfs ook wel gemerkt dat er minder Facebook berichten op Facebook staan? Dat kan kloppen, want ik ben nogal druk én dat is natuurlijk een goed teken. Ik kan en mag steeds meer kinderen en ouders begeleiden en daar word ik heel blij van maar dan blijft een leuk FB bericht of een blog wel eens achterwegen…

Naast dat ik het druk heb, zijn er privé ook een aantal veranderingen gaande. Sommige hebben het al gehoord of misschien ook al wel gezien? ;-) Ik ben namelijk zwanger. Momenteel alweer 21 weken! Ik ben 15 augustus uitgerekend van een meisje! Alles gaat gelukkig goed en ik voel mij ook erg goed.

Wat heeft dit voor Bij Maaike te betekenen? Tot 1 juli ben ik gewoon aan het werk en daarna ga ik heerlijk genieten van mijn verlof. Zoals het er nu uit ziet begin ik na de herfstvakantie (30 oktober) weer met werken. Ik stop dus 3 weken voor de zomervakantie en 7 weken na de zomervakantie ben ik er alweer!

Voor de dyslexie behandelingen en onderzoeken die ik in samenwerking met Westerweelde Pedagogische Centrum uitvoer wordt vervanging geregeld. Alle andere begeleidingen stoppen tijdelijk.

Contact

Maaike Overeem MSc. Orthopedagoog
06 57 84 76 78
info@begeleidingbijmaaike.nl
KvK-nummer 65067851

Lid van